Vroon offshore

Vroon offshore is een bedrijf dat mensen banen als offshore werker aanbiedt. Mensen die werken bij Vroon offshore kunnen veel verschillende werkzaamheden verrichten. Zo kunnen ze radio operator, ingenieur, officer, toolpusher of chief officer worden.

Het hoofdkwartier van Vroon is gelegen in Breskens. Vanuit dat kantoor worden er al sinds 45 jaar dagelijks vele processen verwerkt die te maken hebben met de werknemers die werken op een boorplatform. Daarnaast verzorgt Vroon ook het materiaal en de constructies die betrokken zijn bij de boorplatforms.

Banen bij Vroon

Werknemers die graag willen bij Vroon zullen een werkelijk avontuur aangaan, want ze kunnen gaan werken op tientallen verschillende plekken. Vroon heeft veel verschillende vestigingen. Zo zijn er veel verschillende kantoren verspreid over Nederland en Engeland. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de vele boorplatforms die onder beheer staan van Vroon. Mensen die graag aan het werk gaan bij Vroon kunnen dus een plekje krijgen op één van de kantoren of op één van de platforms die verspreid staan over de Noordzee.

Mensen die hun plekje krijgen aangewezen op een boorplatform, kunnen veel verschillende werkzaamheden verrichten. Zo kunnen ze actief betrokken zijn bij de winning van aardolie, door bijvoorbeeld toolpusher of klusjesman te worden. Daarnaast zijn er ook minder fysiek zware beroepen te vinden, zoals offshore kok of radio operator. Er zijn verder ook mensen nodig die klusjes doen, zoals schoonmaken of bedden opmaken.

Mensen die terecht komen in één van de kantoren van Vroon, kunnen onder andere werkzaamheden krijgen als de coördinatie van de containers op verschillende containerschepen. Verder kunnen ze ook de communicatie tussen de boorplatforms verzorgen. Daarnaast komt het ook voor dat werknemers de boorplatforms moeten voorzien van de juiste materialen en van een goede hoeveelheid voedsel. En het is tevens mogelijk om als helikopterpiloot aan de slag te gaan, natuurlijk omdat iedere werknemer van een boorplatform met een helikopter naar zijn werk wordt gebracht!