Airpac

Airpac

Airpac is een bedrijf dat vooral actief is in de offshore branche. Het bedrijf zorgt er voornamelijk voor dat de aardolie en het aardgas veilig aan wal komen. Dit doet het bedrijf door vervoersmiddelen of pijpleidingen te regelen. Daarnaast onderhoudt en repareert het bedrijf deze pijpleidingen ook. Mede hierdoor zorgt Airpac ervoor dat alle fossiele brandstoffen probleemloos vervoert kunnen worden.

Airpac biedt naast deze diensten ook veel verschillende machines aan die helpen bij het verwerken en vervoeren van fossiele brandstoffen. Enige machines uit hun assortiment zijn: stoomgeneratoren, zand filter machines en luchtcompressors. Met deze machines kan het bedrijf onder andere pijpleidingen onderhouden en schoonmaken.

Werkzaamheden van Airpac

Airpac is een zeer veelzijdig bedrijf dat altijd klaar staat voor klussen met betrekking tot het vervoeren en verwerken van aardolie en aardgas. Het bedrijf heeft veel technici in dienst die al deze machines en apparaten die het bedrijf exploiteert goed kunnen installeren. Daarnaast zorgen deze werknemers er ook voor dat de machines goed werken en goed onderhouden worden.

Airpac is in een aantal gebieden gespecialiseerd, zoals in: well testing, dewatering & drying, maintenance & operations en pipework descaling. Deze diensten houden onder andere in dat er wordt gezorgd dat alle fossiele brandstoffen goed kunnen worden vervoerd. Zo zorgt pipework descaling ervoor dat de binnenkant van een pijpleiding schoon is, zodat de olie er goed door kan stromen. Dewatering & drying houdt in dat de stoffen die vervoerd worden droog, dus zonder water, aan het vasteland aankomen.

Het bedrijf heeft tevens een paar boorplatforms in de zee staan die zeer efficiënt werken met de eigen machines en apparaten. Daarnaast zorgt het bedrijf ook voor de verschillende schepen die materiaal, containers en gereedschap vervoeren van de ene naar de andere plek. Hiermee is Airpac dus een veelzijdig bedrijf dat veel verschillende zaken regelt in de offshore branche.